Cégünk napenergia hasznosító rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével és telepítésével foglalkozik. Legfontosabb célunk a napenergia hasznosítás minél szélesebb körben történő elterjesztése hazánkban. Azért dolgozunk, hogy a környezetkímélő megoldások széles körben elérhetővé váljanak. A számos pályázati lehetőség, és az Európai Uniós irányvonalak is azt mutatják, hogy a megújuló energiahasznosításé a jövő.

Termékeink között szerepelnek a Chromagen napkollektor rendszerei. – Az izraeli üzem a napenergiát hasznosító rendszerek egyik világvezető gyártója. Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük a bizalmukat, és Magyarországon kizárólagos képviseleti jogot kaptunk, továbbá elláthatjuk Közép-Európai képviseletüket is.
Napelem rendszereink telepítésénél az európai  Heckert Solar, Solarword vagy más gyártók prémium kategóriás moduljait részesítjük előnyben. Köszönhetően az elmúlt években telepített, összesen közel 2,5 MW teljesítményű napelem rendszereknek, mára közvetlen kapcsolatba kerültünk a gyártóval. Mivel nincs szükségünk disztribútorokra, vagy egyéb közvetítő cégekre a beszerzéshez, kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a versenytársainknál.

Termékeinkkel olyan hosszú távú befektetést kínálunk Önnek, amely hatékony, nagy üzembiztonságú, tiszta és megbízható megoldásokat nyújt a napenergia hasznosítás terén.

A Pearl Enterprises Kft. teljes körű ügyintézést biztosít, mely magába foglalja az ingyenes árajánlat készítést, (szükség esetén) a pályázatírást, a tervezést, és a kivitelezést – a minőség mellett természetesen figyelembe véve az esztétikai szempontokat is. Tevékenységünk nem ér véget a kivitelezés lezárulásával, a munkák befejése után is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink számára kiváló minőségű és hatékony termékeket biztosítunk, mint ahogyan arra is, hogy a megújuló energiaforrások hasznosítása és terjesztése által részesei vagyunk a tisztább környezetért folytatott világméretű törekvéseknek.

A számos elégedett ügyfelünk a bizonyítéka szakmai hozzáértésünknek, és annak, hogy helyünk van hazai piacon. Rendszereink országszerte megtalálhatóak, tekintse meg őket Ön is! A referenciákhoz kattintson ide!

Üdvözlettel: a Pearl Enterprises Kft vezetése