Cégünk napenergia hasznosító rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével és telepítésével foglalkozik 2003 óta. Legfontosabb célunk a napenergia hasznosítás minél szélesebb körben történő elterjesztése hazánkban. Azért dolgozunk, hogy a környezetkímélő megoldások széles körben elérhetővé váljanak. A számos pályázati lehetőség, és az Európai Uniós irányvonalak is azt mutatják, hogy a megújuló energiahasznosításé a jövő.

Napelem rendszereink telepítésénél a TIER1 kategóriás gyártók moduljait, pl.: Canadian Solar és Q-Cells részesítjük előnyben. Köszönhetően a 2003 óta telepített, több, mint 100.000 db, közel 25 MW teljesítményű napelem rendszereknek, mára közvetlen kapcsolatba kerültünk a gyártókkal. Mivel nincs szükségünk disztribútorokra, vagy egyéb közvetítő cégekre a beszerzéshez, kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a versenytársainknál.

Termékeink között szerepelnek a Chromagen napkollektor rendszerei. – Az izraeli üzem a napenergiát hasznosító rendszerek egyik világvezető gyártója. Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük a bizalmukat, és Magyarországon kizárólagos képviseleti jogot kaptunk, továbbá elláthatjuk Közép-Európai képviseletüket is.

Termékeinkkel olyan hosszú távú befektetést kínálunk Önnek, amely hatékony, nagy üzembiztonságú, tiszta és megbízható megoldásokat nyújt a napenergia hasznosítás terén.

A Pearl Enterprises Kft. teljes körű ügyintézést biztosít, mely magába foglalja az ingyenes árajánlat készítést, (szükség esetén) a pályázatírást, a tervezést, és a kivitelezést – a minőség mellett természetesen figyelembe véve az esztétikai szempontokat is. Tevékenységünk nem ér véget a kivitelezés lezárulásával, a munkák befejése után is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink számára kiváló minőségű és hatékony termékeket biztosítunk, mint ahogyan arra is, hogy a megújuló energiaforrások hasznosítása és terjesztése által részesei vagyunk a tisztább környezetért folytatott világméretű törekvéseknek.

A számos elégedett ügyfelünk a bizonyítéka szakmai hozzáértésünknek, és annak, hogy helyünk van hazai piacon. Rendszereink országszerte megtalálhatóak, tekintse meg őket Ön is! A referenciákhoz kattintson ide!

Üdvözlettel: a Pearl Enterprises Kft. vezetése