Pearl-energia
Pearl-energia

PEARL ENTERPRISES KFT.

A napenergia érték.

NAPERŐMŰ

IGEN, AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK IS!

A villamos energia árának változása az iparban

2021 óta a villamos energia árának meredek emelkedése az ipari szegmensben sok cégvezetőnek okoz fejtörést. Az energiaszolgáltatókkal újrakötött szerződésekben szereplő árak többszörösére nőttek és jogosan merül fel a kérdés:

HOGYAN LEHET EZT
KOMPENZÁLNI?

AMENNYIBEN NEM SZERETNÉ, HOGY CÉGES VILLANYSZÁMLÁJA AZ EGEKBE SZÖKJÖN, AZ ALÁBBI MEGOLDÁSOKAT JAVASOLJUK ÖNNEK:

HA ÉVES FOGYASZTÁSA 70 000 – 100 000 kWh ALATT VAN, AKKOR IGÉNYELJEN HMKE CSATLAKOZÁST KÖZCÉLÚ HÁLÓZATBA VISSZATÁPLÁLÁSSAL

(JELENLEG AZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓK A HÁLÓZATBA VISSZATÁPLÁLÁST NEM ENGEDÉLYEZIK CSATLAKOZÁSKOR, DE VÁRHATÓAN 2023 ŐSZÉTŐL ISMÉT LEHETŐVÉ TESZIK HMKE ÜZEMELTETÉSE ESETÉN.)

A HMKE (Háztartási Méretű Kiserőmű) kategória maximum 50kW inverter teljesítményig igényelhető. Ebben az esetben a megtermelt, de fel nem használt energiát a szolgáltató engedélyével visszatáplálhatjuk a közcélú hálózatba. Így a nyáron termelt többletenergiát borús időben vagy éjszaka is felhasználhatjuk egy éven belül. Ezzel a megoldással éves villamosenergia igényének akár 100%-át is fedezheti!
Bolyki pincészet 40kW-os napelemrendszer telepítése 2020, lapostetőn szerelő tart egy napelemet háttal felirat: Bumet Kft. 300 kW-os napelemrendszer telepítése 2020)

50 kW FELETT MŰKÖDTESSEN SAJÁT NAPERŐMŰVET VISSZWATT VÉDELMI RENDSZERREL

A visszwatt védelemmel ellátott naperőmű rendszer abban különbözik a HMKE rendszerektől, hogy a szolgáltató nem engedélyezi a hálózatba való visszatáplálást. Ha cége energiaigénye magasabb, mint 100 000 kWh, ez lesz az jó választás, itt ugyanis nincs felső korlát a naperőmű teljesítményében.

A visszwatt védelem úgy szabályozza a napelem rendszer teljesítményét 0 és 100% között, hogy az ne lehessen több, mint az adott felhasználási hely pillanatnyi fogyasztása. Így az Ön naperőműve a törvényi előírásoknak megfelelően működhet és a megtermelt energiával kiválthatja vállalkozása villamosenergia szükségletének 30-50 %-át, akár lényegesen többet, mint amit a HMKE rendszerrel elérhetne!

naperomu-az-on-vallalkozasanak-is-2

DÖNTSÖN BÁRMELYIK MEGOLDÁS MELLETT, TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁST VÁLLAL A PEARL ENTERPRISES CSAPATA!

  • RENDSZERTERVEZÉS A SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEK BESZERZÉSÉVEL
  • KIVITELEZÉS: NAPELEM PANELEK, INVERTEREK TELEPÍTÉSE, ELOSZTÓ SZEKRÉNYEK GYÁRTÁSA, MÉRŐK, ÁRAMVÁLTÓK FELSZERELÉSE, TELJES KÖRŰ AC ÉS DC OLDALI VÉDELEM KIÉPÍTÉSE
  • MÉRÉSEK JEGYZŐKÖNYVEZÉSE
  • ÜZEMBE HELYEZÉS, KÉSZREJELENTÉS A SZOLGÁLTATÓ FELÉ
  • ÜZEMELTETÉS, KARBANTARTÁS

Legyen Ön is partnerünk, legyen mielőbb független villamosenergia-felhasználó! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket!

(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

SZAKMAI
TAPASZTALAT

SZAKÉRTŐ
CSAPAT

MINŐSÉGI
ALAPANYAGOK

INGYENES
TANÁCSADÁS

TELEPÍTETT NAPERŐMŰVEK, AHOL MÁR A PEARL ENTERPRISES KFT.
NAPERŐMŰVEI ÜZEMELNEK:

Nyíracsád

2017

Andornaktálya

2019

Nyíracsád

2017

Andornaktálya

2019

Izsófalva

2018

Hugyag

2019

Izsófalva

2018

Hugyag

2019

2022